De HollandRoute App

Gaat u de imposante sluizen van IJmuiden bekijken of liever de nijverheidsgeschiedenis van Haarlem ontdekken? Alle thematische routes zijn opgenomen in de HollandRoute app. Indien u in het bezit bent van een smartphone of tablet met iOS (Apple) of Android (Google) kunt u de app gratis downloaden. 

De app bevat offline kaartmateriaal van het gehele gebied, een werkende dataverbinding is dus niet nodig. Foto’s, video’s en themateksten over de 1000+ punten in het erfgoednetwerk voorzien u van voldoende achtergrondinformatie. Door de overzichtelijke en intuïtieve vormgeving van de app is deze door iedereen te gebruiken. Gezien de omvang van de app adviseren wij deze te downloaden wanneer u over een draadloze verbinding beschikt.

Bewegwijzering

Om alle anker-, route- en rustpunten toegankelijk te maken zijn in totaal ruim 60 wandel-, fiets- en vaarroutes uitgezet. Alle routes nemen u aan de hand van een thema mee over de HollandRoute. Start op de bewegwijzerde hoofdroute van het HollandRoute erfgoednetwerk, de bruine zeskantige borden met het HollandRoute logo wijzen u de weg: ook vanaf de snelweg! 

Gratis download!

De HollandRoute app is gratis te downloaden in de Google Play Store (voor Android) en de Apple App Store (voor iPhone en iPad). Klik op de links of zoek binnen de stores naar ‘HollandRoute’.