,

Havensafari’s 2016

Havensafari 2016, een avontuurlijke en unieke ontdekkingsreis door de Amsterdamse haven!

Van 5 augustus tot en met 10 september 2016. Elke vrijdag en zaterdagavond van 19:00 tot 22.00 vanaf de NDSM-Pier tegenover de Botel in Amsterdam Noord.

Stap aan boord! De Havensafari is een reis per boot die je meevoert door de inspirerende Amsterdamse haven. Laat je verrassen door fascinerende uitzichten. Luister naar levensechte verhalen terwijl de zon ondergaat achter het grootse havendecor. Ontdek plekken die normaal niet toegankelijk zijn voor publiek en ervaar de kracht van industrie en natuur. Ga het water op en beland in de wondere wereld van de vierde haven van Europa.

Dit jaar zijn er op sommige tochten speciale gasten aan boord die hun persoonlijke verhaal vertellen over hun kennis van de haven en zoomen we in op thema’s zoals afval en de ecologie. Daarnaast hebben we op sommige tochten een aangepast cultureel programma waarbij de industriele omgeving het muzikale decor vormt.

Er gaat een speciale safarigids mee op pad. Houd onze website en Facebook-pagina in de gaten voor meer info en data.

Iedere vrijdag en zaterdagavond vanaf 5 augustus tot en met 10 september vertrekt de Havensafari-boot om 19:00 vanaf de NDSM-pier, tegenover de Botel in Amsterdam-Noord. De tocht duurt ongeveer 3 uur. De boot beschikt over een open bovendek en een benedendek, zodat het ook bij minder mooi weer aangenaam vertoeven is. De Havensafari is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.

Zie voor meer tijden, info en tickets: www.havensafari.nl

Volg op Facebook (HAVENsafari) en Twitter @havensafari